Welkom op Hartklop

Welkom op mijn nieuwe weblog. Héél leuk dat je er bent!

Wie start er anno 2014 nou nog een weblog zonder hysterische foto’s en winacties? Nou. Ik.

Ik was zestien jaar toen ik las over webloggen. Ik ging het doen, want ik vond dat ik ook wat te vertellen had. Over stomme mode. Over stomme meisjes op school. Over stomme muziek. Ik vond een boel stom. Dat is gelukkig minder geworden.

Er volgde een geschiedenis van switchen van weblogs. Zelf kloten met codes (kan ik helemaal niet joh). Dan weer een blog met alleen plaatjes. Toen ineens een betaald blog bij Viva.nl. Daar zoveel bloggen tot ik vond dat ik helemaal niets meer te vertellen had. En er volgden nog wel een paar stuiptrekkingen, maar al gauw was het stil.

Waarom dan nu weer? Omdat bloggen eigenlijk gewoon behoorlijk fantastisch is. Ik doe hiermee wat ik vroeger als kind al deed: tijdschriften maken. Maar dan op het internet. En met tekst in plaats van tekeningen van de Spice Girls.

En vooral met heel veel hulp van mijn lieve vriend (met wie ik ga trouwen, whoo!) die dit blog helemaal heeft gemaakt, zo mooi als dat hij nu is.

Op dit moment is het blog natuurlijk nog wat leeg. Maar op deze eerste dag van Hartklop heb ik ervoor gezorgd dat er toch wat te lezen valt. Dus klik alvast lekker rond. Het is slecht weer, bijna weekend, live a little! Lees bijvoorbeeld dat ik het gerommel met eten zat ben. Of kom er achter dat ik absoluut geen beautyblogger ben. En dat ik ook last heb van niet goed weten wat ik wil. Dat ik van lieve films met Greta Gerwig hou en dat de herfst mijn favoriet is.

Hee en dat schrijven hè? Dat doe ik vaak. Dus kom regelmatig terug!

8 reacties

 1. Marieke zegt:

  Jaaaa, superleuk Robin! Ik ben nu al(weer) fan! Blog ze!

 2. Henk Smits zegt:

  Ziet er hartstikke leuk uit.
  Proficiat en heel veel succes.
  Mooi gedaan Walter. Dikke kussen voor jullie

 3. Maaike zegt:

  Wauw, mooie site, Robin! Veel succes en vooral heel veel plezier!

 4. Renee zegt:

  Fijn dat je weer begonnen bent! Ik “volg” je (dat klinkt wel wat eng, maar je snapt um vast) sinds je viva blog en vond je stukjes altijd erg leuk om te lezen. Succes met het vullen van je blog. Ik lees mee :)

 5. Robin zegt:

  Oh maar dát is leuk om te horen! Dank je wel!

Laat een reactie achter

Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0

Dit wil je ook weten

Over Hartklop

Leuk hoor Girls, maar wij wonen niet in Manhattan en hebben ook geen eBookdeal of vriendinnen die uit rehab gehaald moeten worden. Lees meer over Hartklop.

Contact

Contact met Hartklop? Dat kan via mail@robinsmits.nl.

Veelgestelde vragen

Antwoord op alle vragen die binnenstromen. Bekijk de FAQ.