Hartklop op de sociale media

Hartklop zit ook op de sociale media. Nou, kun je je hartje lekker ophalen.

Een beetje moderne blogger kan niet meer zonder sociale media. En nu vind ik sommige sociale media leuk. En daar ben ik dan ook graag en veel.

Maar Facebook is van de duivel.
Het gros van bloglezend Nederland zit op Facebook en om een beetje aandacht van hen te krijgen, moet je een Facebookpagina. Daarvoor moet je lid zijn van Facebook. Dus ik ben weer lid van Facebook. En dan nu heel veel gezeur waarom ik Facebook stom vind, maar dat zal ik jullie besparen.
Abonneer je maar gauw op mijn pagina, dan hebben we dat gehad en hebben we het er niet meer over.
Voordelen van abonneren op mijn pagina? Dan kun je tijdens het Candy Crushen of rondklikken tussen andermans vakantiefoto’s, toch nog zien wanneer er wat nieuws op Hartklop.nl staat. Bovendien gaan er ook nog andere dingen gebeuren op de Facebookpagina, die dan weer niet op Hartklop.nl komen. Om dat Facebook toch allemaal wat aantrekkelijker te maken.

Dan Instagram. Kun je me ook op volgen. Doe ik niet moeilijk over, is gewoon hartstikke leuk. Foto’s van mij in hardloopkleren, mijn hond slapend op de bank, boeken die ik lees of eten dat ik aan het maken ben. Echt een must see.

Twitter. Dat had wat voeten in aarde. Want ik maakte een privéprofiel aan waar ik rustig kan klagen over Giel van 3FM en kan keuvelen over Love Actually. Maar daarnaast maakte ik ook een profiel aan voor mijn blog, waar ik eigenlijk alleen linkjes plaats naar nieuwe stukjes. Hartstikke saai, moet je niet volgen, niet te doen. Kom daarom maar gewoon naar mijn leuke Twitter, kletsen we daar verder.

Maar dan mijn favoriet: Pinterest. Oh Pinterest en al die mooie plaatjes die ik lekker strak kan ordenen in allerlei strakke mapjes. Ga ik nu ook weer even doen, lekker.

Volg me ook op Bloglovin! Schijnt ook helemaal hip te zijn.

Hartstikke leuk als jullie me gaan volgen!

Laat een reactie achter

Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0

Dit wil je ook weten

Er zijn (nog) geen andere postjes die héél erg goed bij dit postje passen...

Over Hartklop

Leuk hoor Girls, maar wij wonen niet in Manhattan en hebben ook geen eBookdeal of vriendinnen die uit rehab gehaald moeten worden. Lees meer over Hartklop.

Contact

Contact met Hartklop? Dat kan via mail@robinsmits.nl.

Veelgestelde vragen

Antwoord op alle vragen die binnenstromen. Bekijk de FAQ.