FAQ

Krijg je al zoveel mail dat je een FAQ kan samenstellen? Welnee, ik heb dit ook helemaal zelf bedacht. Maar het leek me wel handig. Voor als Hartklop gigantisch groot gaat worden. Je weet nooit.

Wat is Hartklop.nl? Een blog! Een good old fashioned blog. Tekst, vooral. Over en voor de generatie die het allemaal even niet zo goed weten. Noem het een quarterlife crisis, noem het het dertigersdilemma. Ik noem het “Girls van Lena Dunham, maar dan echt.”
Lees ook Over Hartklop als je wilt weten hoe dit zo allemaal is begonnen.

Waarom staan er op Hartklop.nl zelden foto’s? Dat heb je goed gezien. Ik heb ervoor gekozen weinig (of geen eigenlijk) foto’s te plaatsen omdat ik artikelen schrijf waarbij het lastig is een goede foto te maken. Bovendien ben ik horrible in fotograferen. En ik vergeet ook altijd dat je iets kunt fotograferen in plaats van er alleen maar leuk lachend naar kan kijken.
Hartklop is een blog met vooral tekst. Maar ik ga er vanuit dat jullie intelligente vrouwen zijn die met gemak een tekst van ongeveer 500 woorden kunnen lezen zonder gezellige plaatjes.
Mocht je er nou toch moeite mee hebben, volg dan mijn Instagram maar.

Wie heeft Hartklop gemaakt? Mijn vriend (of beter nog: verloofde) Walter van den Berg heeft dit helemaal gebouwd. Michaël Dommershuijzen heeft het mooie logo ontworpen.

Wil je op onze perslijst? Lijkt me heel leuk! Hartklop was nog geen twee uur online of ik werd al gevraagd of ik op een perslijst wilde. Heel slim bedrijfje, heel slim.
Stuur me een mailtje, dan stuur ik je mijn adresgegevens. Maar: ik verzeker je niet van een goede review. Ik ben vriendelijk en eerlijk en als ik iets niet leuk vind, nou, dan vind ik dat dus gewoon niet leuk.

Kun je eigenlijk ook gewoon eens een keertje professioneel doen? Ja, ook dat kan ik. Ik schrijf verschillende content voor kranten, tijdschriften, bedrijven en organisaties. Bekijk anders mijn profiel op LinkedIn even.

Maar heb je daar dan voor gestudeerd? Jazeker, ik ben afgestudeerd in de journalistiek met een minor Creatief Schrijven.

Kun je me op de hoogte houden door middel van, nou laten we zeggen, zoiets als een nieuwsbrief? Oh kom hier jij, leuke lezer, natuurlijk kan ik dat. Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief. Deze zal binnenkort wekelijks verschijnen. Met daarin links naar mijn favorieten op het internet van de afgelopen week, hoogtepunten van Hartklop en een preview van wat er de komende week gaat gebeuren.

Contact

Contact met Hartklop? Dat kan via mail@robinsmits.nl.