Hartklop Adventskalender – 24 december

Vanavond, voor het slapengaan, vind je voor de laatste keer een vakje op de Hartklop Adventskalender.

Lieve lezeressen van Hartklop,

Het laatste vakje en dan verwacht je toch een extra grote cacaofantasie. Of een diamanten ring. Op zijn minst een winactie. Nee, sorry, niets van dat alles. Alleen maar dit: héél erg bedankt voor het volgen van de Hartklop Adventskalender. Jullie reacties (en kaartjes!) maakten dat ik het extra leuk vond om dagelijks wat te posten over alles wat ook maar een beetje met Kerstmis te maken had. Wilde ik over wat schrijven wat niets met kerst te maken had, dan zorgde ik voor jinglebells op de achtergrond, want kerst zou het zijn, potdomme.

Een paar héél fijne dagen gewenst. Ik hoop dat jullie het allemaal erg gezellig hebben. En lekker boven de gourmet- of fonduepan hangen. Dat jullie kunnen neerploffen en uitrusten. Dat er een fijne film voorbij komt. Of een mooi boek. En dat alles met degene die je het liefst om je heen hebt. Fijne kerst en tot mijn eerstvolgende ‘normale’ stukje! Kus!

Laat een reactie achter

Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0

Dit wil je ook weten

Over Hartklop

Leuk hoor Girls, maar wij wonen niet in Manhattan en hebben ook geen eBookdeal of vriendinnen die uit rehab gehaald moeten worden. Lees meer over Hartklop.

Contact

Contact met Hartklop? Dat kan via mail@robinsmits.nl.

Veelgestelde vragen

Antwoord op alle vragen die binnenstromen. Bekijk de FAQ.