Hartklop Adventskalender – 20 december

De komende 4 avonden, voor het slapengaan, vind je hier op Hartklop iets kleins, iets liefs.

Sorry dames. Jullie willen er waarschijnlijk niet meer aan denken met al die gourmetschotels voor de boeg, maar wat toch ook heel erg bij december hoort: Victoria’s Secret.

Ik keek de Victoria’s Secret Show alleen maar even omdat ik alvast wilde wennen aan het beeld van hoe mijn lichaam eruit gaat zien als ik nog even door werk met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Prima, dacht ik. Ziet er goed uit. Kan ik mee leven.

Maar ik bleef hangen. Want Doutzen. Maar vooral Candice. Ik denk dat ik serieus zeven keer hard heb geroepen dat “Dit toch de mooiste vrouwen op aarde zijn?!” En “Hoe kan dit?!”
Die hele sfeer laat je geloven dat onderbroeken en bh’s de belangrijkste dingen op aarde zijn en goed beveiligd moeten worden. Als dan ook nog zo’n man met zo’n oortje in dingen gilt als: “I’ve got Behati!” of “Doutzen at five!” Nou, dan ga je toch vanzelf geloven dat het allemaal heel belangrijk is?

En toen kwam Taylor Swift. En bleek ik spuit elf.

Ik ken Taylor eigenlijk alleen maar van Annemerel. En van haar relatie met Jake Gyllenhaal (en ik begreep hem nooit want waarom zou je verkering nemen met een kleuter?). I was wrong.
Taylor blijkt dus hartstikke leuk (dat vindt Lorde ook!). En ga ik toch nog 2014 uit als fan van Taylor Swift.

Laat een reactie achter

Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0

Dit wil je ook weten

Over Hartklop

Leuk hoor Girls, maar wij wonen niet in Manhattan en hebben ook geen eBookdeal of vriendinnen die uit rehab gehaald moeten worden. Lees meer over Hartklop.

Contact

Contact met Hartklop? Dat kan via mail@robinsmits.nl.

Veelgestelde vragen

Antwoord op alle vragen die binnenstromen. Bekijk de FAQ.