Hartklop Adventskalender – 19 december

De komende 5 avonden, voor het slapengaan, vind je hier op Hartklop iets kleins, iets liefs.

Ik werd getagged door de leukste. Nou, dan kun je geen nee zeggen. Bovendien is het een ‘terugkijk’-tag (gemaakt door Daniëlle) en dat is leuk en toepasselijk voor op de Adventskalender (nee, soms is terugkijken niet leuk, maar in dit geval is het heel prima!).

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
 De foto slaat natuurlijk nergens op, maar ik zocht naar een manier om de wereld in te schreeuwen dat ik juf ga worden! Ik heb journalistiek gestudeerd, maar wil er graag ook juf bij zijn. Dat idee had ik al een paar jaar in mijn hoofd, het ging maar niet weg. Omdat er nou ook niet bepaald veel werk is op dit moment in de journalistiek, heb ik me aangemeld voor een verkorte versie van de Pabo. Ik zie mezelf al helemaal als een schrijvende juf.

adventskalender
 

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? Ook deze foto slaat helemaal nergens op, maar dat is een beetje de rode draad van mijn Instagramaccount. Ik koop iedere Kinderboekenweek een kinderboek, omdat er niets leukers is.

adventskalender
 

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat? Uhm, deze denk ik dan maar. Ondanks de selfies (waar je nog enigszins controle over hebt), vind ik op de foto gaan héél ongemakkelijk. Ik kan het ook helemaal niet goed, kijk maar. Maar hier was ik met mijn vriend in Nijmegen. Hij is schrijver en moest hier voorlezen. Ik ga dan vaak mee om hem, als een soort voetbalvrouw, aan te moedigen. Bovendien zit er vaak een overnachting bij zo’n avond bij en ik hou heel veel van hotels.

adventskalender
 

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee? Deze. Dit ben ik met Tim. Ik mis alles aan hem, hij was namelijk de beste.

adventskalender
 

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet? Eigenlijk maak ik heel weinig foto’s van eten en dat zit zo: als ik in een restaurant ben en mijn bestelde eten komt, dan bedank ik de serveerster netjes, wens ik mijn tafelgenoot smakelijk eten, en dan eet ik. Ik kan dan niet nog eens vijf minuten gaan zitten meukelen met een camera en filters. Ik wil dan gewoon mijn eten opeten. Toch dan deze foto. Omdat ik toen heel blij was dat ik weer voor een man kon koken.

adventskalender
 

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes? Ik krijg niet veel likes, want ik heb niet zo veel volgers (wel heel leuke!), maar deze foto viel wel goed bij de meisjes.

adventskalender
 

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier? Dit is Banjer, onze hond. We hebben hem uit het asiel gehaald toen hij negen jaar was, daardoor weten we een heleboel niet. Hij is best ingewikkeld, houdt bijvoorbeeld niet van knuffelen (ik wel) en is soms best wel somber, wat al gauw opgelost is als iedereen thuis is. Hij is de liefste hond van de wereld en komt je soms uit bed halen, zoals op deze foto.

adventskalender
 

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest? Verschilt per foto, maar degene waar iedereen er op zijn voordeligst op staat.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)? Geen! Ik vind hashtags sowieso vermoeiend en mijn account staat op privé (maar ik laat bijna iedereen toe om me te volgen, tenzij je een stom bedrijf bent) dus niemand die er wat aan heeft.

Ik tag Fleur & Ashley (mochten jullie er zin in hebben, natuurlijk!).

Laat een reactie achter

Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0

Dit wil je ook weten

Over Hartklop

Leuk hoor Girls, maar wij wonen niet in Manhattan en hebben ook geen eBookdeal of vriendinnen die uit rehab gehaald moeten worden. Lees meer over Hartklop.

Contact

Contact met Hartklop? Dat kan via mail@robinsmits.nl.

Veelgestelde vragen

Antwoord op alle vragen die binnenstromen. Bekijk de FAQ.