Hartklop Adventskalender – 15 december

De komende 9 avonden, voor het slapengaan, vind je hier op Hartklop iets kleins, iets liefs.

Vroeger gingen mijn hartsvriendin en ik al op tijd aan de slag met de catalogus van de speelgoedwinkel. We bladerden van voor naar achteren en terug, schreven op onze verlanglijstjes wat we wilden hebben, maakten spreadsheets, noteerden paginanummers, kleurcoderingen en artikelnummers. Een high five als we de verlanglijstjes bij onze ouders hadden ingeleverd, zodat zij ze door konden geven aan de Kerstman. We hadden het dik voor mekaar.

Dit jaar mocht ik ook weer een verlanglijstje inleveren. Geen spreadsheets. Een gewoon, beschaafd lijstje met spulletjes waar ik zin in heb.

Maar stiekem heb je ook een alternatief lijstje in je hoofd. Voor niemand anders dan jezelf. Voor als je ineens een pot geld vindt. Dit lijstje is voor jezelf omdat je ook wel weet dat je je Secret Santa niet met deze wensen kunt opzadelen. Je hebt ook wel in de gaten dat een geurkaars van €50 way beyond luxe is. En je weet niet zeker of je die pumps zou dragen, maar je wilt ze gewoon in je kast hebben staan. Nou, zo’n lijstje heb ik dus gemaakt en wil ik graag met jullie delen.

adventskalender

1. Diptyque Christmas Candle Collection: overdreven luxe, maar sinds Carrie Bradshaw er lukraak drie in haar appartement had staan, vind ik dat ik er ook steeds een moet hebben.
2. Acne Canada Burgundy: ik had een fijne shawl van zwart cashmere. Als ik nog Barbies zou hebben, zou mijn Barbie nu een fijne, zwarte shawl van cashmere hebben.
3. Nuxe Multi Usage Line Huile Prodigieuse: die Fransen zijn niet bang om er veel woorden aan vuil te maken. Maar deze olie kun je dan ook voor veel gebruiken. En hij ruikt naar vakantie.
4. Comme des Garçons Play: deze truitjes. Allemaal.
5. Charlotte Olympia Debbie: ik heb normaal gesproken altijd vrij mannelijke schoenen aan (Clarks, Timberlands, Dr. Martens…) en ik wil gewoon één keer voelen hoe het voelt om zulke schoenen aan te hebben.

3 reacties

  1. Stacey zegt:

    Die truitjes zijn echt heel erg leuk, die zouden bij mij ook wel onder de boom mogen liggen.

  2. Zo’n lijstje maakte ik ook altijd, haha! Zo’n lijstje van, stel nu dat er iemand de Lotto wint. Die pumps vind ik echt onwijs leuk!

  3. Danielle zegt:

    Uhoohhhh hier word ik hebberig van! ;-)

Laat een reactie achter

Tweet about this on Twitter0Share on TumblrShare on Facebook0

Dit wil je ook weten

Over Hartklop

Leuk hoor Girls, maar wij wonen niet in Manhattan en hebben ook geen eBookdeal of vriendinnen die uit rehab gehaald moeten worden. Lees meer over Hartklop.

Contact

Contact met Hartklop? Dat kan via mail@robinsmits.nl.

Veelgestelde vragen

Antwoord op alle vragen die binnenstromen. Bekijk de FAQ.